ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα : Η ΔΕΥΑΡ θα είναι παντού και ετοιμοπόλεμη!
ΑΡΣΗ ΒΛΑΒΩΝ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΕΥΑΡ, ΣΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

Σε εντατικούς ρυθμούς και συνεπής στους στόχους και στο πρόγραμμά της, η Διοίκηση της ΔΕΥΑΡ δουλεύει πυρετωδώς για να καλύψει τις ανάγκες όλου του νησιού.
Άλλα δύο έργα δημοπρατήθηκαν από την ΔΕΥΑΡ και αφορούν «ΑΡΣΗ ΒΛΑΒΩΝ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΕΥΑΡ στις ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΩΝ – ΚΑΜΕΙΡΟΥ – ΑΤΤΑΒΥΡΟΥ» και «ΑΡΣΗ ΒΛΑΒΩΝ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΕΥΑΡ στις ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΡΟΔΟΥ – ΙΑΛΥΣΟΥ – ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ» προϋπολογισμού για κάθε έργο 496.000,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Με τα έργα αυτά η ΔΕΥΑΡ εξασφαλίζει την διαθεσιμότητα εξωτερικών συνεργατών, που με τα συνεργεία τους (μηχανήματα, προσωπικό και υλικά) θα συνδράμουν στην αποκατάσταση των βλαβών και στη συντήρηση των εγκαταστάσεων της, εκεί που η ίδια δεν προλαβαίνει ή αδυνατεί να παρέμβει με τα δικά της αντίστοιχα μέσα.

Οι προσφορές των συγκεκριμένων ηλεκτρονικών διαγωνισμών θα κατατεθούν το αργότερο έως τις 13/03/2020.

Το έργα χρηματοδοτούνται από ίδιους πόρους της ΔΕΥΑΡ. Τα τέλη έργων που εισπράττει η ΔΕΥΑΡ, επιστρέφονται με έργα στους πολίτες!
Η ΔΕΥΑΡ αλλάζει, ανασυγκροτείται και με προσεκτικά και μεθοδικά βήματα οργανώνεται για να καλύψει τις ανάγκες των πολιτών με αμεσότητα σε κάθε γωνιά του νησιού και στη συγκεκριμένη περίπτωση στην ΔΥΤΙΚΗ και ΒΟΡΕΙΟ πλευρά του, από τις Πεταλούδες, την Κάμειρο έως και τον Αττάβυρο και από την Ιαλυσό, την Ρόδο έως και την Καλλιθέα.

Για το ΔΣ της ΔΕΥΑΡ
Ο Πρόεδρος
Βασίλειος Μανέττας
Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου