Η ΔΕΥΑΡ αλλάζει, ανασυγκροτείται και με προσεκτικά και μεθοδικά βήματα οργανώνεται για να καλύπτει τις ανάγκες των πολιτών με αμεσότητα σε κάθε γωνιά του νησιού και στη συγκεκριμένη περίπτωση στην ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ πλευρά του νησιού μας, από τ’ Αφάντου, τον Αρχάγγελο, τη Λίνδο έως και τη Νότια Ρόδο.

Δημοπρατήθηκε το έργο «ΑΡΣΗ ΒΛΑΒΩΝ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΕΥΑΡ στις ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΑΦΑΝΤΟΥ – ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ – ΛΙΝΔΟΥ – ΝΟΤΙΑΣ ΡΟΔΟΥ», προϋπολογισμού 496.000,00€ με τον ΦΠΑ.

Με το έργο αυτό η ΔΕΥΑΡ εξασφαλίζει τη διαθεσιμότητα εξωτερικού συνεργάτη, που με τα συνεργεία του (μηχανήματα, προσωπικό και υλικά) θα συνδράμει στην αποκατάσταση των βλαβών και στην συντήρηση των εγκαταστάσεων της, εκεί που η ίδια δεν προλαβαίνει ή αδυνατεί να παρέμβει με τα δικά της αντίστοιχα μέσα.

Οι προσφορές του συγκεκριμένου ηλεκτρονικού διαγωνισμού θα κατατεθούν το αργότερο έως τις 13/03/2020.

Το έργο χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους (τέλη έργων) της ΔΕΥΑΡ. Είναι υποχρέωση αλλά και ταυτόχρονα βούληση της παρούσας Διοίκησης της Επιχείρησης, τα τέλη έργων που πληρώνουν οι πολίτες και οι επιχειρήσεις στους λογαριασμούς του νερού, να επιστρέφονται στο σύνολο τους σ’ αυτούς, αποκλειστικά με την κατασκευή έργων που βελτιώνουν την καθημερινότητά τους και το επίπεδο των παρεχόμενων από τη ΔΕΥΑΡ υπηρεσιών… και συνεχίζουμε.

Για το ΔΣ της ΔΕΥΑΡ
Ο Προέδρος
Βασίλειος Μανέττας
Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου