ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ήταν ιδιαίτερη τιμή και χαρά για μας, η σημερινή πρωτοβουλία του Βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Ιωάννη Παππά, να μας επισκεφτεί στα γραφεία της ΔΕΥΑΡ.

Στη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΡ κ. Βασίλειο Μανέττα, τον Αντιπρόεδρο κ. Σπύρο Σπυρόπουλο και τον Γενικό Διευθυντή της Επιχείρησης κ. Γιώργο Υψηλάντη, έγινε διεξοδική ενημέρωση και στη συνέχεια συζήτηση για τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα η ΔΕΥΑΡ σε όλα τα επίπεδα, οργανωτικά, θεσμικά και οικονομικά.

Ο κ. Παππάς ενημερώθηκε επίσης εκτενώς για τους στόχους της ΔΕΥΑΡ, καθώς και για το επενδυτικό της πρόγραμμα σε έργα ύδρευσης και αποχέτευσης σε όλη την έκταση του νησιού, αφ’ ενός σε ορίζοντα τριετίας οπότε και κλείνει το τρέχον ΕΣΠΑ, αλλά και μακροπρόθεσμα στα πλαίσια της επόμενης προγραμματικής περιόδου 2021-2027.

Από την μεριά του ο Βουλευτής, εξέφρασε την συμπαράστασή του στην Επιχείρηση και την διαθεσιμότητα και προθυμία του να συμβάλει στους σχεδιασμούς της με κάθε πρόσφορο τρόπο.

Από την μεριά μας, τον ευχαριστούμε θερμά για τη σημερινή του παρουσία στη ΔΕΥΑΡ και την γόνιμη και παραγωγική συζήτηση την οποία είχαμε.